top of page

Business

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Wij mensen zijn continu in beweging en ontwikkeling. Dat geldt ook voor jou als ondernemer en de mensen binnen jouw bedrijf. En dat is maar goed ook, want juist zij maken het verschil. En tegelijkertijd vraagt juist dat verschil om aandacht, échte aandacht. Om samen te kunnen blijven groeien en te werken voor en aan het beste resultaat. 

Gaan voor echte aandacht voor jouw medewerkers vraagt om kennis over de hun beweegredenen en verlangens. Medewerkers kiezen voor een organisatie waar zij kunnen ontwikkelen en groeien. Als bedrijf is het van belang een cultuur en omgeving te creëren waarbinnen iedereen floreert. 

Als coach, trainer en HR professional kan ik bijdragen aan deze veilige omgeving door middel van coaching, training op maat of als tijdelijke uitvoering van een HR opdracht. 

Business coaching Daphne

COACHING VOOR JOUW BEDRIJF

Ben je op zoek naar manieren om de prestaties van jouw bedrijf te verbeteren? Coaching van jouw medewerkers draagt bij aan het ontwikkelen van hun mate van ownership en het benutten van hun potentieel. 

Thema's waar ik medewerkers op coach:

* Managen van teams en omgang uitdagende situaties

* Tactische communiceren

* Persoonlijk leiderschap

* Planmatig en doelgericht werken

* Samenwerking verbeteren

Als coach ben ik in te zetten per traject of per dagdeel voor coaching binnen jouw bedrijf. Tarief op aanvraag. 

INTERIM HR OPDRACHTEN

Heb je een tijdelijke uitdaging binnen je organisatie als het gaat om Human Resource Management? In mijn loopbaan heb ik als HR professional binnen verschillende organisaties ervaring opgedaan. Ik ben flexibel inzetbaar om een klus uit te voeren of een collega tijdelijk te vervangen. Ik doorzie snel behoeftes, kan goed schakelen op meerdere niveaus en ben daardoor al gauw van toegevoegde waarde.

Voor opdrachten ben ik maximaal 24 uur per week inzetbaar. 

TRAINING VOOR JOUW BEDRIJF

Heb je binnen jouw bedrijf een knelpunt op gebied van persoonlijk leiderschap of mentaal fitte medewerker? 

Momenteel volg ik een verdiepende opleiding als trainer bij NONONS. Als trainer ben ik een training aan het maken dat inzet op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In de training staat mentale weerbaarheid, persoonlijk leiderschap, communicatie centraal. Uiteraard zal de training verder op maat gemaakt worden naar jouw bedrijf en aansluiten op jullie wens.

Coming soon!

bottom of page