top of page
Ik ben Daphne van Maris, ik stel mij graag aan je voor!

IK BEN DAPHNE!

Opgegroeid in een klein dorp aan de kust samen met mijn ouders en oudere broer. Als jonge dame zoekend naar mijn pad ben ik begonnen met de studie Human Resource Management. In verschillende organisaties heb ik als HR adviseur vele aspecten van gedrag van mensen leren kennen. 

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en anderen werd steeds groter. Ik ben doorgegaan met de opleiding Organisatie Psychologie. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe je gedrag in organisaties kunt veranderen en hoe je individuen en groepen hierin adviseert. In mijn functie als HR adviseur zette ik deze kennis in om bij veranderingen het menselijk aspect goed mee te nemen. 

In mijn verdere loopbaan heb ik bij verschillende organisaties gewerkt als HR professional, zowel non-profit als corporate. Mijn ontwikkeling ging goed en had een fijne groep familie en groepen om mij heen.

 

Tot in 2018 mijn vader erg ziek werd en overleed. Mijn wereld stond op zijn kop en ik kreeg te maken met een groot verlies. Ik voelde mij niet meer mijzelf en niet in mijn kracht staan. Ook op werkgebied wist ik niet goed meer wat ik nu wilde met mijn carrière. In deze periode heb ik te maken gekregen met veel uitdagingen in mijn welzijn en mentale veerkracht. Ik ben aan de slag gegaan met een coach om mijzelf beter te leren kennen en stappen te zetten om mij weer beter te voelen. 

Helaas heb ik in 2022 weer een grote klap meegemaakt en overleed ook mijn moeder. En ja.. ik was weer goed uit balans. 

Even voorstellen

BRANDMARK-2.png

Beide ouders overleden! Dit was een lastige periode. Rouw is niet ineens na een tijdje 'klaar'. Dat had ik al geleerd van het overlijden van mijn vader. Door het verlies van mijn ouders en het feit dat ik ook net mijn baan had opgezegd, zorgde ervoor dat ik mijn balans kwijt was. Ik kon de kracht in mijzelf even moeilijk voelen. De weg terug omhoog was niet altijd easy, ik wist dat de sleutel in mijzelf zat. Ik zocht de verdieping in mijzelf en ik voelde al gauw dat ik alleen maar beter en sterker uit kon komen. Hoe?

 Door juist mijn verdriet en angsten volledig aan te gaan! 

Kortom ik koos ervoor regie te pakken op mijn leven en geen slachtoffer te zijn van dat wat mij is overkomen. Ik heb het gemis van mijn ouders aangekeken, doorvoeld en geleerd om te leven met de nieuwe realiteit. En nee, het gemis zal nooit weg gaan maar ik heb geleerd anders vast te houden en het een plekje in mijn hart te geven!

HOE GA JE OM MET GROOT VERLIES?

Deze periode heeft mij ertoe aangezet om nog duidelijker te voelen wat belangrijk voor mij is en waar ik gelukkig van word. Mijn passie voor ontwikkelen van anderen wil ik verder vormgeven door het begeleiden en coachen van ambitieuze professionals. Iedereen heeft zo zijn eigen tegenslagen en uitdagingen in het leven. Ik gun iedereen de moed en veerkracht om deze tegenslagen aan te gaan en er sterker van te worden. Meer jouw authentieke zelf te worden en keuzes te maken van wat jij ten diepste wilt!

Mijn expertise vanuit eigen loopbaan en ervaring vanuit persoonlijke  bij zowel non-profit als corporate organisaties met mijn verdieping in Coaching en training zet ik in voor jou binnen de trajecten!

In mijn werk voel ik mijn energie stromen, omdat ik doe waar ik zoveel energie van krijg; mensen helpen meer bewustzijn te krijgen en met hun eigen kracht te  verbinden, nieuwe perspectieven bieden, hoofd met hart verbinden, zodat zij en ook organisaties weer kunnen floreren. De kracht vinden om te durven leven zoals jij dat wilt...... En dat gun ik iedereen!

Daphne in je kracht staan!

JE BENT HET WAARD OM DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE ZIJN!

bottom of page