top of page

Je staat midden in het leven maar ergens knaagt er iets. Je voelt dat je minder in balans bent, misschien wel door een tegenslag in je leven of je weet niet precies waar het door komt. Je voelt in ieder geval wel dat je niet helemaal in jouw kracht staat. Je weet dat je meer in je hebt zitten maar het lukt je nu niet om dit ook daadwerkelijk in te zetten om jouw dromen te realiseren!

Juist even stil staan, wat tegenwoordig in onze drukke levens een uitdaging is, helpt om te onderzoeken wat je echt tegenhoudt. Dit is precies wat coaching bij mij is: stilstaan, verdieping, mooie inzichten en vanuit daar kan jij stap voor stap acties gaan zetten naar jouw doelen. 

Coaching

VOOR INZICHTEN EN ANTWOORDEN

Daphne van Maris coaching

KIES WELK TRAJECT PAST BIJ JOUW HULPVRAAG

Daphne van Maris | Rouw en verlies verwerking

1

Traject: Ruimte voor jou in Rouw

Ieder leven kent momenten van verlies. Vaak denken we dan aan het afscheid van een dierbare, maar je kunt ook je baan of je gezondheid kwijtraken. Dat zijn allemaal gebeurtenissen die ingrijpend zijn in je dagelijkse leven. De wereld ziet er ineens anders uit en zal ook nooit meer hetzelfde zijn. Een rouwproces verloopt bij iedereen anders. 

Wil je?

* het rouwproces begrijpen

* inzicht krijgen hoe jij omgaat met jouw verlies

* weer in balans komen en terug komen in je eigen kracht, het lichtje weer van binnen laten schijnen 

* weer voldoening en plezier ervaren in het leven

Dit traject helpt jou het verlies te verwerken en het rouwproces te begrijpen om vanuit daar acties te zetten naar een doel.

Rouwen is niet loslaten, 

maar anders leren vasthouden.

Life coaching, in je kracht staan

2

Traject: Persoonlijke coaching

Als mensen groeien wij op en leren wij van onze omgeving te navigeren door het leven. Door de jaren hebben wij zo allemaal onze patronen en overtuigingen ontwikkelt om te (over)leven. Dit is de manier hoe jij in deze wereld functioneert totdat de manier hoe jij leeft jou niet meer dient. Je voelt dat er iets knaagt en voelt dat je niet meer in jouw kracht staat. Veel van onze gedragingen zijn wij niet bewust van en kunnen ons tegen gaan werken in het realiseren van onze doelen. Of dit nu privé is of op werkgebied, dit traject ontdek jij wat jou tegenhoudt in het realiseren van jouw doelen.

Wil je? 

* gedrag veranderen wat jou niets meer oplevert

* beter leren communiceren

* achterkomen wat jou tegenhoudt om in jouw kracht te staan

* af van belemmerende gedachten en overtuigingen

* keuzes maken vanuit wat jij wil, in plaats van alleen maar bezig te zijn met het pleasen van anderen

* minder stress en meer rust in je hoofd en lichaam

* betere privé/werkbalans ervaren

Ieder persoon is anders. Samen kijken we in dit traject naar jouw belemmeringen en wat jouw doel is waar je naartoe wilt werken.

Loopbaancoaching, kom uit de knoop

3

Traject: Loopbaancoaching

In mijn eigen loopbaan heb ik meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen en coachen van medewerkers in hun loopbaan. Het hebben van een fijne en succesvolle carièrre, waarin jij je talenten ten volle kunt benutten geeft voldoening en werkgeluk. Binnen dit traject gaan we samen kijken waar jij in de knoop zit en ga jij stappen zetten naar jouw droombaan. 

Wil jij? 

* weer plezier en voldoening ervaren in je werk

* achter komen wat jij echt belangrijk vindt in werk

* hoe je jouw talenten nog beter kunt inzetten

* wat voor organisatie bij jou past

* hoe je jouw loopbaandoel kunt realiseren

* inzicht in jouw ontwikkelingsmogelijkheden als professional of leidinggevende

Of je nu net afgestudeerd bent of al een tijdje werkt, dit traject geeft inzichten en helpt jou om uit die knoop te komen.

LOCATIE

De coach sessies vinden plaats op verschillende locaties van Het Coachhuis in Amsterdam of Haarlem. In overleg is het ook mogelijk op andere locaties in Nederland*.

Eventuele extra kosten, zoals locatie + reiskosten, worden gefactureerd. 

INVESTERING

Coaching is een investering in jezelf. Je krijgt inzichten en tools waardoor je keuzevrijheid ervaart en weer in je kracht staat!

Tarief per sessie (1,5 uur):

* particulier 125,- incl. BTW

* zakelijk 145,- excl. BTW 

Tip: Steeds meer werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget dat je in kunt zetten voor coaching.

Coach locatie
bottom of page